Cautare

1099 de rezultate pentru "ceasornicar catalin vardianu" (2.98 secunde)
Vicepresedintele organizatiei, Catalin Stoichita, sustinut de Vanghelie, acuza faptul ca este impiedicat sa candideze pentru o functie de conducere.
Formatiunea condusa la Galati de Adrian Smarandoiu a organizat la finele saptaminii trecute un miting impotriva primarului si viceprimarului de Cosmesti, care, in opinia becalistilor, se opun ideii ca echipa de fotbal Steaua Cosmesti, patronata de Catalin Burduja, seful penegistilor din aceeasi comuna, sa evolueze pe terenul pe care joaca Unirea Cosmesti.
"Filiala Municipala Constanta a Organizatiei de Tineret Romania Mare apreciaza ultimele declaratii ale presedintelui Traian Basescu drept noi dovezi ale comportamentului arogant si obraznic ale acestui marinar pensionar, care confunda, acum ca niciodata, Statul Roman cu nava Biruinta, pe Elena Vacarescu cu Elena Udrea si mitocania cu bunul-simt", se arata intr-un comunicat semnat de Catalin Boboc, presedintele organizatiei.
Este vorba despre mizeria intalnita in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, cu precadere in Sectia de Obstetrica-Ginecologie", se arata intr-un comunicat de presa al OTRM Constanta, semnat de presedintele organizatiei, Catalin Boboc.
Stolojan este urmat de Dumitru Oprea, rectorul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, de senatorul de Brasov Nicolae Vlad Popa, Funeriu Daniel Petru, cercetator la Universitatea Tehnica din Munchen, Herman Fabini, fost senator liberal din Sibiu, Cristi Mircea din Timisoara, Barbu Ion din Suceava, Vatafu Teodor Catalin, Vasile Pruteanu din Neamt si Oros Catalin Dinu din Dambovita.
Acest lucru a condus la fenomenul actual, de care face atata caz Traian Basescu, al depopularii", este de parere presedintele OTRM Constanta, Catalin Boboc.
Catalin Fluture, primarul municipiului Botosani, membru PNL, dar suspendat pentru apropierea de PLD, si var al vicepresedintelui PDL Gheorghe Flutur, a anuntat marti ca va candida din partea PDL pentru un nou mandat la primarie.
Noul ministrul al Justitiei, Catalin Marian Predoiu, este, potrivit lui Crin Antonescu, membru PNL inca din 1991, calitate care nu a stat pana acum la baza unei cariere administrative sau politice.
Un alt contracandidat care a reactionat negativ fata de sondajul prezentat de candidatul PDL este candidatul PNG-CD, avocatul Catalin Radu Dancu. ... Dorel Onaca, cat si a celorlalti candidati", sustine, prin intermediul unui comunicat de presa, Catalin Dancu.
Guvernul nu a emis in 2007 niciun fel de act normativ prin care sa se intervina in functionarea Directiei Nationale Anticoruptie, respectand si protejand astfel activitatea acestei institutii, a declarat miercuri ministrul Justitiei, Catalin Predoiu.
Dupa anuntarea celor care se vor primari in localitati mai mici sau mai mari, a sosit si prezentarea candidatului pentru Primaria municipiului Constanta, Catalin Dancu.
Trimis de "razboinicul luminii" sa cucereasca Tomisul, avocatul Catalin Radu Dancu, fost Curca, s-a evidentiat pana acum fata de ceilalti contracandidati prin doua realizari "majore", care suntem convinsi ca ii vor aduce milioane de voturi la alegerile de pe 1 iunie.
Daca sefii institutiilor cu rol de raspundere in domeniu, in frunte cu ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, si presedintele CSM Lidia Barbulescu s-au aratat optimisti in privinta continutului raportului UE, presedintele Traian Basescu a fost transant:
Politic Consilierul presedintelui Romaniei, Traian Basescu, comentatorul politic Catalin Avramescu, intentioneaza sa il infrunte pe Adrian Nastase, la alegerile parlamentare din acest an. ... Candidez la Mizil pentru ca acolo m-am nascut", a anuntat Catalin Avramescu.
Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Daniel Morar, a anuntat luni ca nu ia in calcul niciuna dintre propuneri continute in declaratia ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, facuta in aceeasi zi.
Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) se va intruni in 4 septembrie, data la care ar putea fi luata in discutie propunerea ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, in ceea ce o priveste pe Monica Serbanescu.
El a precizat ca intelegerea pe care PSD o are cu PDL este ca aceste doua formatiuni sa nominalizeze cate un secretar de stat, iar ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, sa-i revina sarcina de a numi alti doi secretari de stat.
Propunerea a fost trimisa sefului statului luni dupa-amiaza de ministrul justitiei, Catalin Predoiu.
Revenind in plan local, Mircea Banias a spus ca nu crede ca un alt consilier, fie el local sau judetean sa-si mai dea demisia, asa cum a procedat, in cursul zilei de ieri, consilierul municipal Catalin Filisan.
"Pai daca o tot tin asa cei din organizatia judeteana a PD-L cu excluderile sau retragerile de pe functiile de consilieri locali sau judeteni, cum au procedat Ion Popescu sau Catalin Filisa, partidul ramane fara consilieri, ca se epuizeaza si lista de supleanti", afirma Danut Moisoiu.
google-analytics.com